Lídia konferencia 2019

Kategória: Rendezvények

Nemzetközi Lídia Imaközösség-Magyarország

“Valamit mond néktek, megtegyétek” (János ev. 2:5)”

Lelki fitness – konferencia meghívó

“Járjatok szeretetben…, világosságban…, bölcsen…”. (Ef. 5:1-15)

Ismét hívunk a 2019 -évi imakonferenciára.

Időpont: 2019. november 23 de. 9.30 órától du. 16.30 óráig

Helyszín: BÁRKA GYÜLEKEZET PESTÚJHELY, (Adria u. 24) (Keleti pályaudvartól 73 as busszal a Molnár Viktor utcáig. A Molnár Viktor után következő utca az Adria utca. Kb. 5-8 perc séta.)

Tervezett program:

                09.30-09.45 Üdvözlések, hirdetések,  néhány rövid beszámoló.

                09.45-10.00 Gálné Kapás Márti (Sopron) buzdít adakozásra

                10.00-10.30 Dicsőítés ……….. vezetésével

                10.30-12.30 Dobner Győzőné Lonni vezeti elmélkedést

                12.30-13.15 Ebédszünet. Pizza, kávé, tea, ásványvíz, apró sütemény.

                13.15-13.30 Dicsőítés
                13.30-16.00 Egriné Meláth Viola vezeti elmélkedést

                16.00-16.30 Bizonyságtételek, megosztások, kérések, bátorítások, személyes bemutatkozások.

Hozzátok magatokkal ötleteiteket, kéréseiteket, kijelentést arról is, hogyan lehetnénk erőteljesebb áldássá nemzetünk, gyülekezetünk, családunk és egymás számára! Szeretettel,

Budapest, 2019. október 5.

Egriné Meláth Viola                          Gálné Kapás Márti

A 2019-es konferencia meghívója IDE kattintva letölthető!

Kedves Lídiások és érdeklődők!

Kategória: Rendezvények

Ismét Lídia ima és böjti napokon voltunk Balatonszemesen 3 napra, 2019.05.30-06.01 között. Együttlétünk céljaként azt tűztük ki, hogy megosszuk hitünket, és kapott kijelentéseinket Jézus imáján való egyéni elmélkedés után először kiscsoportban, majd nagycsoportban (János 17). Erőt merítettünk a hétköznapi beszélgetésekhez, melyeket az elvonulás után akár otthon, munkahelyen, vagy lakóhelyünkön folytathatunk. 

Az én imám most a következő:

„Uram, jó volt Jézus szavát hallgatni és egymást kiegészítve a szívünkben fordulni hozzád. Segíts nekünk megtenni mindazt, amit meg tudnánk, taníts olyan beszélgetéseket folytatni, mely által Szentszellemed meg tud győzni embereket a környezetünkben, hogy ők is magukévá tegyék e 3 nap gondolatait. Te látod mindannyiunknak az életútját, lelki helyzetét és kérlek egészíts ki minket a napi szükségünk alapján.  Segíts minket, hogy a Lídia imasejtek száma szaporodjon az országunkban és a világban. Gyógyítsd a fülünket: külső és belső hallásunkat, Marikának a gerincét, velencei Marikának a kutyusát. Köszönöm Jézusom, hogy a mi örök jövőnk már elkezdődött és hamarosan újra találkozhatunk veled. Ámen”

Számomra idén a Krisztussal való találkozást a közös elcsendesülés, a kiscsoportos megbeszélés és a nagycsoportos éneklés jelentette. Igazán az állt össze bennem, hogy az Isten dicsőségéhez való odafordulás minden helyzetben nagyon fontos. Az imádságaink által az utóbbi 7 év legszebb Lídia élmenyei jöttek elő bennem: pl. annak szépsége, hogy az én hittörténetemen túl mindenki másnak milyen valós hittörténete van és hiányzottak nagyon Erika, Olgi és Marika megszokott meglátásai, misztikus gondolatai. Lelkileg megerősödve, Isten-tapasztalatokkal megtelve értem haza Tamásiba az én szenvedő, tékozló kis életemmel. Köszönet a lelkes résztvevő hölgyeknek az irgalmas támogatásáért. 

Moór Krisztina