Kedves Lídiások és érdeklődők!

Kategória: Rendezvények

Ismét Lídia ima és böjti napokon voltunk Balatonszemesen 3 napra, 2019.05.30-06.01 között. Együttlétünk céljaként azt tűztük ki, hogy megosszuk hitünket, és kapott kijelentéseinket Jézus imáján való egyéni elmélkedés után először kiscsoportban, majd nagycsoportban (János 17). Erőt merítettünk a hétköznapi beszélgetésekhez, melyeket az elvonulás után akár otthon, munkahelyen, vagy lakóhelyünkön folytathatunk. 

Az én imám most a következő:

„Uram, jó volt Jézus szavát hallgatni és egymást kiegészítve a szívünkben fordulni hozzád. Segíts nekünk megtenni mindazt, amit meg tudnánk, taníts olyan beszélgetéseket folytatni, mely által Szentszellemed meg tud győzni embereket a környezetünkben, hogy ők is magukévá tegyék e 3 nap gondolatait. Te látod mindannyiunknak az életútját, lelki helyzetét és kérlek egészíts ki minket a napi szükségünk alapján.  Segíts minket, hogy a Lídia imasejtek száma szaporodjon az országunkban és a világban. Gyógyítsd a fülünket: külső és belső hallásunkat, Marikának a gerincét, velencei Marikának a kutyusát. Köszönöm Jézusom, hogy a mi örök jövőnk már elkezdődött és hamarosan újra találkozhatunk veled. Ámen”

Számomra idén a Krisztussal való találkozást a közös elcsendesülés, a kiscsoportos megbeszélés és a nagycsoportos éneklés jelentette. Igazán az állt össze bennem, hogy az Isten dicsőségéhez való odafordulás minden helyzetben nagyon fontos. Az imádságaink által az utóbbi 7 év legszebb Lídia élmenyei jöttek elő bennem: pl. annak szépsége, hogy az én hittörténetemen túl mindenki másnak milyen valós hittörténete van és hiányzottak nagyon Erika, Olgi és Marika megszokott meglátásai, misztikus gondolatai. Lelkileg megerősödve, Isten-tapasztalatokkal megtelve értem haza Tamásiba az én szenvedő, tékozló kis életemmel. Köszönet a lelkes résztvevő hölgyeknek az irgalmas támogatásáért. 

Moór Krisztina

MEGHÍVÓ A LÍDIA KONFERENCIÁRA 2018

Kategória: Rendezvények

Lídia Imaközösség-Magyarország
„Valamit mond néktek, megtegyétek” (János ev. 2:5)

”JÉZUS BARÁTSÁGA és a KICSINYEK”

(Ján ev. 15:1-19, Márk 9:35-37)

Időpont: 2018. október 27. szombat 9:30-tól 16:30-ig

Helyszín: BÁRKA BAPTISTA GYÜLEKEZET PESTÚJHELY,
(Adria u. 24) Térkép a www.barkagyulekezet.hu honlapon)

Isten dicsőítésének vezetésével Igar Gabi szolgál Bicskéről.
A konferenciát Egriné Meláth Viola vezeti, adakozásra Gálné Kapás Márta buzdít. A konferencia célja, hogy közbenjárásunk előmozdítsa Isten Királyságát a földön! Bizonyságaitokat, ötleteiteket várjuk! A korábbi évekhez hasonlóan egyszerű ebéd kávé, tea, ásványvíz, gyümölcs gondoskodik testi szükségleteinkről.
Kérünk benneteket, hozzatok magatokkal imádkozásra kész nőtestvéreket!
2019-ban is tervezünk böjttel egybekötött közbenjárást.

Egriné Meláth Viola nemzeti koordinátor www.lidiaimakozosseg.hu
M: 20-773-9615, email: emviola@gmail.com
Gálné Kapás Márti: 30-969-9669, email: martagal0228@gmail.com
Dobnerné Lonni M: 20-770-5661 Email: mihalylona@gmail.com,