Imakérések

Kategória: Imakérések

Drága Lidiás Nőtestvéreim!

Segítségért, imatámogatásért fordulok hozzátok! Már a böjti napokra odajutnom is nehéz volt, de azóta meg minden napra jut valami nehézség. Kérlek imádkozzatok értem! Röviden csak felsorolom, hogy honnan értek támadások:

 

  • A volt férjem részéről
  • Vettem egy autót még márciusban azért, hogy Krisztával át tudjunk jutni Siófokra a házicsoport alkalmakra. Azóta már vagy ötször leeresztett a gumi, a parkolóban, amit már öt éve használok (más autóval is oda szoktam állni), valaki belehajtott az első ajtóba, és csak úgy távozott, semmit sem hagyva hátra.
  • Vasárnap Siófokra szerettünk volna átmenni, nem értünk oda, defektet kaptunk.
  • Hétfő reggel kilépve a lakásomból láttam, hogy a gyerekeim macskáját, amire 8 hónapja én vigyázok valaki elütötte.
  • Az ablaktörlöm is elromlott az autón, még egy horpadás keletkezett a másik mellé az ajtón
  • Ma reggel pedig kaptam a facebooktól egy üzenetet, feltörték a fiókomat és valaki a nevemben küldözgetett reklámokat.

Drága Nőtestvéreim, kérlek imádkozzatok értem! Nem akarom, hogy a félelem legyen urrá a szívemben! Jövő héten megyek egy baráti társasággal túrázni! KÉRLEK BENNETEKET, hogy imádkozzatok védelemért, mint az úton mint túrázáskor, NE TÖRTÉNJEN semmi negatív!

Most ez az ige jött elém:

2 KOR. 4: 7-9

Ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt Istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak: Mindenütt szorongatnak minket, de nem szorítanak be, kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe; üldözöttek vagyunk, de nem elhagyottak, letipornak, de el nem veszünk.

Kérlek kiálltsatok értem! Sokszor elém jön JOB könyve is! Hálás vagyok értetek az ÚR nak!

Puszi:

Magdi

***

Imakérés Tamás anyukájáért Siófokról

Kedves Imádkozók!

Köszönöm azoknak, akik kiáltottak Istenhez Tamás anyukájáért, akiről az orvosok lemondtak. Szerdán átmenetileg jobban lett, lehet vele kommunikálni, de erei olyan rossz állapotban vannak, hogy a másik lábát is amputálni kellene. Ebbe nem egyezett bele, így várhatóan már nincs sok ideje, és lehet hogy hatalmas fájdalmai lesznek.

Tamásnak leghőbb vágya, hogy mindez a sok-sok próba és fájdalom bárcsak Istenhez fordítaná őt! Ennek egyik eszköze,  hogy kiáltsunk érte és a fiával való kapcsolata gyógyulásáért.

Ó bárcsak meghallaná Edit Isten kegyelmének üzenetét úgy, hogy megértené, és ne keményítené meg a szívét!

Köszönöm!

Viola